Gratis frakt over kr 1000,-

Søk

Retningslinjer for frakt

Hvor blir varene mine sendt fra?
Når du handler hos Mina Adelina handler du lokalt, fra vår fysiske butikker i Norge. Varene ligger derfor ikke samlet på et lager, men blir sendt til deg direkte fra butikken. På den endelige ordrebekreftelsen din kan du under hvert produkt se hvilken butikk varen leveres fra.

 

Hvor er ordren min?
Dersom ordren din er sendt med sporing vil du motta et sporingsnummer sammen med den endelige ordrebekreftelsen din, slik at du kan følge pakken. Vennligst merk at butikkene har opphenting/levering av pakker på ulike tidspunkt, og at det derfor kan ta noen dager før pakken kan spores.

Vi ønsker å levere alle pakker innen fem virkedager. Skulle du hverken ha mottatt pakken eller kunne spore pakken innen da, ber vi at du tar kontakt med oss slik at vi kan undersøke det for deg.

 

Hvilke leveringsmuligheter har jeg?
Vi sender pakkene våre med PostNord. Du kan også få pakken levert til ditt nærmeste poststed eller hjem på døren. Ta alltid med gyldig ID og pakkenummer når du skal hente pakken din.

 

Hvor lang er leveringstiden deres?
Vi leverer pakkene dine i løpet av 1-5 virkedager etter at du har mottatt en endelig ordrebekreftelse, dette så fremt det ikke er noe avvik i postgangen. Du mottar en e-post med et pakkenummer når pakken(e) din(e) er sendt fra butikken(e) vår(e).

Vennligst merk at det kan gå opptil to dager før pakken din er registrert hos PostNord.